Residència Geriàtrica Ribera Del Sió - Serveis

Serveis

A) Centre residencial:


Serveis:


Dormitori: cada resident ocuparà una plaça amb dormitori individual o compartit segons disponibilitat i dependències físiques.
Menjador: dietes segons prescripció mèdica.
Neteja.
Bugaderia.
Servei mèdic: Metge i infermeres pròpies.
Fisioteràpia i rehabilitació: Gimnàstica de manteniment i rehabilitació específica pels residents que ho precisin. Els objectius primordials són el potenciar el manteniment i la mobilitat dels residents.
Psicoestimulació i teràpia ocupacional: Programes de manteniment i millora de les capacitats mentals i físiques dels residents, portat per professionals especialitzats.
Suport higiènico-sanitari: ajudes als banys, control de la higiene personal dels residents, cures, suport al resident en el manteniment de l’aspecte personal diari, control de la medicació segons prescripció mèdica.
Activitats: sortides a llocs d’interès cultural i turístic preferentment en els mesos de maig i setembre. Actes socials: sopar de germanor i aniversari. La celebració de festes tradicionals com: el Carnaval, la Pasqua, Sant Joan, Festa Major, Tots Sants i Nadal. Actes culturals com: activitats d’esbarjo i vetllades culturals amb grups de música, recital de poesies, teatre etc.
Aquests servei són tant per les persones en règim de llar residència com pels residents assistits i amb deteriorament cognitiu

B) Curta estada: 


La residència destina unes habitacions a persones que precisen estades de curta durada, com pot ser caps de setmana per a descans familiar o vacances, convalescències de malalties o fractures, malalties dels cuidadors habituals, etc. amb tots els serveis de la residència inclosos.


C) Centre de Dia: 


Com a Centre de Dia ofereix totes les activitats i serveis de la Residència i compta amb 20 places, de tots els nivells de dependència.

© 2023 RESIURGELL S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL